Introductie

Over Pure Unlimited Beauty

Dé webshop voor iedereen met eerlijke, pure, natuurlijke en duurzame producten voor face, body, mind, sould & more! Onze kernwoorden: biologisch, eco-vriendelijk, diervriendelijk, vegan-vriendelijk, zero waste, minder plastic, handgemaakt, milieuvriendelijk, etc. Allerlei lekkere en leuke producten op het gebied van biologische skincare & cosmetica, voor de badkamer, innerlijke en uiterlijke schoonheid. Ook voor trendy cadeaus ben je bij ons aan het goede adres! Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en op een duurzame manier naar onze klanten verzonden.

Visie

Pure Unlimited Beauty vindt dat natuurlijk huidverzorging de regel moet zijn - niet de uitzondering. 

Alle ingrediënten zo dicht mogelijk bij de natuur. Met zorg samengestelde, plantaardige formules met uitsluitend krachtige plantenextracten, hoogwaardige werkstoffen, vitaminen, mineralen en andere huidvoedingsstoffen. Uw huid zal stralen als nooit tevoren. 

Wat belangrijk is voor Pure Unlimited Beauty is belangrijk voor iedereen! En wat je op je huid smeert is belangrijk, voor jezelf en voor de wereld om je heen. Daarom heeft Pure Unlimited Beauty met zorg een selectie van biologische, hoogwaardige huidverzorgingsproducten samengesteld. Gemaakt zonder onnodige ingrediënten of elementen om ze duurder te maken dan ze zouden moeten zijn. Niet alleen zijn de ingrediënten duurzaam en veganistisch, maar ook de verpakkingen.

Pure Unlimited Beauty staat voor bewuste eerlijke merken die natuurlijke, schone en biologische ingrediënten gebruiken. diervriendelijke, plantaardige en echt milieuvriendelijke huidverzorging is de weg vooruit. De normen en visie zijn ambitieus.

Termen

Vegan friendly

Veganistische producten zijn producten waarbij er geen dieren gebruikt zijn tijdens de vervaardiging van het product.

Voor diegene die op zoek zijn naar dier- en milieuvriendelijke producten

 

Organic

Betekent eigenlijk het zelfde als "Biologisch". En het betekent dat er bij het maken van Organische / Biologische stoffen zoveel mogelijk rekening met het milieu, dier en mens wordt gehouden door de producenten. een zo hoog mogelijk percentage organisch geteelde ingrediënten bevatten of ingrediënten uit ecologisch gecertificeerde gebied

 

Zero waste

Letterlijk vertaald betekent zero waste 'geen afval'. Het doel van zero waste is om geen, of in elk geval zo min mogelijk, afval te creëren. Producten worden dus opnieuw gebruikt of gerecycled in plaats van weggegooid. Je hebt dan een duurzame en gesloten kringloop.

 

Cruelty free /(dieren) wreedheid vrij

Cruelty free houdt in vrij van (dieren) wreedheid. Verder geeft dit aan dat het product geen enkel ingrediënt van dierlijke oorsprong bevat.

 

Paraben- chemical free 

Parabenen is een verzamelnaam voor een groep chemische stoffen die allen als basisstructuur parahydroxybenzoëzuur hebben. Deze stoffen worden vrijwel alleen gebruikt als conserveermiddel in voornamelijk cosmetica en huidverzorgingsproducten, maar ook in geneesmiddelen, levensmiddelen en schoonmaakmiddelen.

 

Sustainable / duurzaam

Het is opgebouwd uit biologische (hernieuwbare) materialen die geen verstoring veroorzaken in de voedingsketen of uit niet-hernieuwbare materialen die reeds in omloop zijn. Het veroorzaakt geen belasting van het milieu in productie, tijdens en na gebruik (energie en ecosysteem).

 

No plastics / plastic vrij

De impact van onze plastic consumptie op het milieu. Het gebruik van wegwerpplastic verminderen.

Ontdek ons assortiment