Verzenden en retourneren

Verzenden en retourneren

BESTELLEN
Bestellingen voor 22.00 uur worden de volgende dag verzonden.
Bij bestellingen boven 50 EUR worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.
RETOURNEREN
Hoe kan ik een bestelling retourneren?
Neem contact op via de email met onze klantenservice om je retourzending aan te melden. Meldt het retourproduct binnen 14 werkdagen na ontvangst van de order aan.
De klant heeft minimaal 14 dagen de tijd om de retour te melden.
Na deze melding heeft de klant nog eens 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren.
De terugbetaling hoort binnen maximaal 14 dagen plaats te vinden

Dit kun je doen door een mail te sturen naar info@pureunlimitedbeauty.com onder vermelding van je naam, ordernummer en reden van retour. Als wij geen retourmelding hebben ontvangen, kunnen wij je retour helaas ook niet in behandeling nemen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
Enige gebreken of defecten dienen binnen 2 werkdagen na ontvangst van je bestelling gemeld te worden via email aan info@pureunlimitedbeauty.com Wij voorzien jou, indien akkoord, van een registratienummer wat 30 dagen na afgifte geldig is. Zonder registratienummer en orginele pakbon kunnen we het retourproduct niet in behandeling nemen. Print de e-mail met het registratienummer en ordernummer uit en voeg dit samen met de orginele pakbon aan de retourzending toe. Stuur het retourproduct + eventuele gratis ontvangen producten (zoals samples en miniaturen) per post naar het opgegeven adres, het liefst in dezelfde verzenddoos. Je bent zelf verantwoordelijk voor een correcte verpakking en de retourkosten zijn voor je eigen rekening. Na ontvangst nemen wij je retour in behandeling (5 – 10 werkdagen).
Pure Unlimited Beauty zal na beoordeling automatisch het geld terugstorten op de bankrekening of creditcard waar de betaling mee is voldaan. Een ontvangen retour die niet voldoet aan bovenstaande voorwaarden wordt niet in behandeling genomen of geretourneerd.
Retouradres: ( geen bezoekadres)
Pure Unlimited Beauty
t.a.v. >ontvangen registratienummer<
Ganker 48
1688CT Nibbixwoud

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pureunlimitedbeauty.com
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.